KYLPYLÄLOMA SAARENMAA RÜÜTLI SPA 13. – 20.6.2018

KYLPYLÄLOMA SAARENMAA Rüütli Spa (8pv) 13 – 20. 6.2018

Kuressaaren vanha arkkitehtuuri on yllättävän hyvin säilynyt; se muistuttaa yhä keskiaikaista kaupunkia vanhoine linnoineen, vallihautoineen ja mutkikkaine katuineen. Viime vuosisadalla Kuressaaren ympäristön lahdista löydettiin moniin sairauksiin auttavaa terveysmutaa ja sen myötä Kuressaaresta kehittyi kylpyläkaupunki.

Asukkaita Saarenmaalla on n. 39 000. Saarenmaan erikoisen tunnelman luovat karkea katajainen luonto, vanhat kiviaidat, hirsitalot ruokokattoineen ja viimeiset säilyneet tuulimyllyt. Saarenmaan luonto on ainutlaatuista; saarelta löytyy mm. vanha Looden tammisto. Pohjois- ja Länsi-Saarenmaan rannikko on jylhää ja kivikkoista korkeine rantatörmineen, Saarenmaalla on katajaisia nummia, lehto- ja rantaniittyjä, soita sekä rämeitä.

Nähtävyyksiä mm. Kaalin meteoriittikraterit, Pangan rantatörmä ja Angla, joka on Saarenmaan ainoa säilynyt myllymäki tuulimyllyineen.

Meno: ke 13.6.2017 klo 9:00 Eckerö Line

Paluu: ke 20.6.2018 klo 18:30 Eckerö Line

Matkaan sisältyy:

  • Laivamatkat aamiaisella Eckerö Line
  • Lauttaylitykset Saarenmaalle
  • Majoituksen Saarenmaalla Rüütli hotellissa 2hh:ssa puolihoidolla (ap + päivällinen)
  • Uima-altaan + saunaosaston käytön
  • Lääkärikäynnin + kaksi hoitoa päivässä
  • Opastetun kiertoajelun Saarenmaalla

MATKAN HINTA 498€ /henkilö, sisältäen yllämainitun ohjelman ja bussimatkat omalla bussilla.

1hh:n lisähinta on 90€

Muistathan matkavakuutuksen!

Tiedustelut ja varaukset: Tia Tervo p. 050 – 5511521 tia.tervo(at)mtervo.fi

Matkalle mukaan tarvitset passin tai poliisiviranomaisen myöntämän kuvallisen henkilökortin. Noudatamme järjestämillämme matkoilla M.Tervo Oy:n erityisehtoja, sekä yleisiä valmismatkaehtoja. Matkaehdot nähtävissä kotisivuillamme www.mtervo.fi tai lähetämme ne myös pyydettäessä.