NAISTEN JÄÄKIEKON MM-kisat ESPOOSSA, su 14.4.2019

Jihuu, Jihuu!

Teemme ”kahden ottelun matkan” Naisten 2019 MM- kisoihin Espooseen!

Lähde mukaan paikanpäälle sunnuntaina 14.4.2019  seuraamaan naisten pronssi- sekä finaaliotteluita (klo 16 ja klo 20)!

Matkan hintaan sisältyy  lippu kahteen otteluun + matka (hinnat ja reitti tarkentuvat loppuvuoden aikana).

Varukset ja tiedustelut:

Tia 050-5511521

tia.tervo(at)mtervo.fi

 

Vuoden 2019 jääkiekon naisten MM-kisat järjestetään  Espoossa 4.-14. huhtikuuta.

Naisleijonat aloittavat turnauksensa torstaina 4. huhtikuuta, kun vastaan asettuu turnauksen yksi suurimmista mestarisuosikeista USA. Suomen ja USA:n lisäksi samassa lohkossa pelaavat Venäjä, Kanada ja Sveitsi. Nämä kaikki joukkueet etenevät suoraan puolivälieriin, johon seuraksi tulee B-lohkosta kolme parasta joukkuetta. Kisat huipentuvat sunnuntaina 14. huhtikuuta pelattavaan finaaliin. Suomi puolustaa MM-kisoissa kaksi vuotta sitten saavutettua MM-pronssia.

Naisten MM-kisojen kisalogon on suunnitellut pelaamisen ohella graafista suunnittelua opiskellut Naisleijonien hyökkääjä Michelle Karvinen.

Karviselle logon suunnittelu oli kunniatehtävä. – Kun mahdollisuus logon suunnitteluun tarjoutui, en epäröinyt hetkeäkään. On huikea juttu saada suunnitella logo oman lajinsa MM-kisoille samalla, kun valmistaudun kisoihin pelaajana. Logossa kunnioitetaan pelejään kotikisakaudella jatkavaa Riikka Välilää: tämän pelinumero, #13, heijastuu suomalaista sisua, naisenergiaa ja maamme tuhansia järviä kuvastavan pelaajahahmon selkään. Suomalaisuuteen viittaavat myös logon värit ja taustalla näkyvä luonto.