SAVONLINNAN OOPPERAJUHLAT – Johann Strauss Lepakko, 2. – 3.8.2019

”Alun perin operetti pilkkasi vakavaa oopperaa, mutta pian siitä tuli oopperan kevytkenkäinen sisarpuoli, joka keskittyy elämän iloihin ja omituisiin ihmiskohtaloihin. Aviomies voi tosiaan erehtyä iskemään vaimonsa, kun oikein pannaan valssiksi. Lopulta kaikki tapaavat vankilassa, mutta se johtuu vain samppanjasta. Onnellinen on se, joka unohtaa, on operetin suuri viisaus.”

Operetin esityskieli  on saksa.
Tekstitys suomeksi ja englanniksi.

 

LÄHTÖ: Perjantaina 2.8.2019 (aikataulu ja matkareitti saattavat tarkentua lähempänä matkaa)

HINTA: 395€/hlö

Matkan kesto 2 päivää.

 

HINTAAN SISÄLTYY:

*Bussikuljetukset

*Majoitukset kahden hengen huoneissa Hotel Pietari Kylliäisessä.

*2 x Lounas

*Oopperalippu A-katsomosta riveiltä 27-28

*Risteily Savonlinnan ympäri

*Matkanjohtajan palvelut

 

LISÄHINTAAN:

*Majoitus yhden hengen huoneessa 448€/hlö

 

MAJOITUKSET:

*Hotel Pietari Kylliäinen sijaitsee pääkadun varrella lähellä Olavinlinnaa. Hotellissa on viihtyisät ja ilmastoidut hotellihuoneet.

 

MATKAN AIKATAULU

Perjantai 2.8.

Lähtö: Someron tori  7:00 – Pusulan SP 7:30 – Karkkilan linja-autoasema 8:00 (Tarkennamme aikataulua tarvittaessa Vihdin ja Nummelan osalta)

Ajoreitti: Riihimäki – Lahti  – Heinola – Mikkeli  – Savonlinna

Klo n. 8:45 Omakustanteinen kahvitauko Riihimäen Abc

klo n. 11:45 – 13:15  Kenkävero (Mikkeli)

14:45 Majoittuminen Hotel Pietari Kylliäiseen.  Aikaa levätä ja valmistautua oopperaan tai tutustua omatoimisesti Savonlinnaan.

19:00 Ooppera Lepakko (siirtyminen Olavinlinnaan omaan tahtiin). Paikoilla tulee olla klo 18:45 mennessä. Hotellilta on hyvä lähteä kävelemään viimeistään klo 18:15, siitä on mukava kävelyreitti suoraan Olavinlinnaan. Esityksen kokonaiskesto noin 2h 50min sis.väliajan. Omakustanteinen väliaikatarjoilu.

Lauantai 3.8.2019

Aamiainen hotellilla.

Klo 10:00 Huoneiden luovutus ja bussilla siirtyminen kauppatorilla sijaitsevaan Matkustajasatamaan.

Klo 11:00 – 12:00 Maisemaristeily  Savonlinnan ympäri 1h

Klo 12:15  Siirtyminen Savonlinnasta Vuoriniemelle Tynkkylään (n.1h), jossa nautitaan pitopöytälounas.

Klo n.15:00 Lähdemme kotimatkalle ajoreittiä Imatran, Lappeenrannan ja Kouvolan kautta.

Matkalla omakustanteinen kahvitauko.

Klo 19:00 Karkkilan linja-autoasema

Klo 19:30 Pusulan SP

Klo n.20:00 Someron tori

 

 

HUOMIOITAVAA

*Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta eikä peruutusturvamaksua. Suosittelemme riittävän vakuutusturvan hankkimista matkavarauksen yhteydessä.

*Matkalle tulee ottaa mukaan voimassaoleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti. Kotimaassa ja muissa Pohjoismaissa henkilötodistukseksi riittää kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.

*Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan siitä on oltava yhteydessä matkanjärjestäjään.

*Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osanottajamäärää. Mikäli riittävää osanottajamäärää (vähintään 25 henkeä) ei saada kasaan ajoissa, tällöin ilmoitamme peruutuksesta asiakkaille henkilökohtaisesti viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua.

*Mahdollisista ruoka-allergioista tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä.

*Pidätämme oikeudet reitti- ja aikataulumuutoksiin.

*Jokaisen matkustajan tulee pystyä liikkumaan ja toimimaan matkalla omatoimisesti tai oman avustajan avustamana. Mahdollisista liikuntarajoitteista tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä.

*Noudatamme matkan suhteen Yleisiä Matkapakettiehtoja (1.7.2018 alkaen), jotka ovat luettavissa nettisivuillamme.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Yleisten Matkapakettiehtojen (YME) kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän (M.Tervo Oy:n) määräämä varausmaksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Tämän kyseisen Savonlinnan Oopperajuhlat -matkan osalta varausmaksu on 150 euroa/henkilö, joka tulee matkustajalle maksettavaksi 7 vuorokauden päästä varauksesta riippuen varausajankohdasta. Alle 45 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista ei peritä varausmaksua, vaan koko matka tulee maksettavaksi kertamaksulla viimeistään 7 vuorokauden kuluttua varauksesta.

YME kohdan 4. mukaan matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa milloin tahansa ennen matkan alkamista, maksamalla matkanjärjestäjän etukäteen ilmoittamat peruutuskulut. M.Tervo Oy soveltaa YME kohdasta 4.1. poiketen seuraavia erityisperuutusehtoja:

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka:

– Viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla M.Tervo Oy:lle etukäteen mainitut toimistokulut 150 euroa / peruutettu henkilö.

– Myöhemmin kuin 45 vuorokautta ennen, mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua perutuista matkoista perimme 50 % peruutusmaksun koko matkan hinnasta.

– Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen matkan alkua, M.Tervo Oy perii peruutuskuluina koko matkan hinnan.

YME kohdan 4.2. mukaan matkanjärjestäjällä on oikeus periä erityisperuutusehdoissa mainitsemiensa peruutuskulujen lisäksi peruutuksen johdosta syntyvästä majoituksen vajaakäytöstä aiheutuvat kulut.

YME kohdan 4.3. mukaan jos matkaa ei peruuteta eikä matkustaja saavu sovitulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan tai jos hän ei voi osallistua matkaan siksi, ettei hänellä hänen vastuullaan olevista syistä ole matkaan tarvittavia asiapapereita, kuten voimassa olevaa passia, viisumia, henkilöllisyystodistusta tai rokotustodistusta, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen.